top of page
Movimento-kinesist-bikefitting-boothcamp-brugge-oedelem-5.jp2

Fiets klachtenvrij en presteer optimaal dankzij bikefitting!

Met de juiste fietsafstelling de weg op gaan, is essentieel wil je klachtenvrij van je fietstochten genieten, je comfort verhogen en optimaal presteren. ​

Bij Movimento bieden we bikefitting aan voor zowel de beginnende amateurfietsers als de professionele renners. 

De ideale fietspositie

Jouw ideale fietspositie is persoonlijk en voor iedereen anders. Het wordt bepaald door jouw lichaam. Alvorens we van start gaan met het instellen van je fiets, gaan we je lichaam screenen. Om vervolgens jouw fiets in te stellen volledig op maat van jouw lichaam en zijn/ haar noden. We stellen o.a. je zadelhoogte in, plaatsen de schoenplaten in de juiste positie en plaatsen je stuur op jouw ideale hoogte. 

Wie kan bij ons terecht?

✔ Racefiets

✔ Tijdritfiets

✔ Triatlonfiets

✔ Mountainbike

✔ Cyclocrossfiets

✔ Pistefiets

"We gaan steeds op zoek naar het perfecte evenwicht tussen comfort en efficiëntie zodat jij optimaal zal presteren."

Waarom Movimento?

We bezitten de gouden combinatie: we hebben een hart voor wielrennen en een professionele achtergrond in kinesitherapie!

Voor het correct afstellen van je fiets kom je bij David Tampere terecht. David is kinesist en eigenaar van Movimento. Met zijn uitgebreide kennis van het menselijk lichaam en zijn vele uren ervaring op zijn eigen fiets, kan hij jou begeleiden naar de perfecte afstelling van je fiets. 

De bikefitting gaat door in onze vestiging in Brugge.

 

Om jouw bikefitting in te plannen, stuur je ons een bericht en we plannen samen een geschikt moment in. 

Bikefitting

Amateur fietsers

Ongeacht of je eerder sporadisch dan wel zeer regelmatig fietst, een correcte houding is steeds belangrijk. Het zorgt ervoor dat je blessure - en pijnvrij van het wielrennen zal genieten. 

Professionele renners

Voor professionele renners is een correcte afstelling des te belangrijker. Een professionele bikefitting zorgt ervoor dat jouw prestaties verbeteren en je zal genieten van een hoger comfort tijdens het rijden. 

Preventief

Ervaar je geen klachten tijdens het fietsen? Prima! Toch blijft een correct afgestelde fiets belangrijk om klachten te voorkomen en blessurevrij verder te kunnen fietsen.  

Reeds ervaren van klachten

Ervaar je reeds klachten zoals heup -, knie -, voet -, of enkel klachten of heb je last aan je onderrug, nek of schouders? Neem dan snel contact op en kiezen een geschikt moment. 

Leg je afspraak vast!

Afspraak bikefitting

Hi,​Bedankt voor je bericht! We bekijken je aanvraag zo snel mogelijk en nemen contact met je op voor verdere, praktische afspraken. ​Tot binnenkort,David Tampere

MOVIMENTO

Bikefitting

Karel van Manderstraat 141

8310 Brugge

0491 07 36 45

kine.movimento@gmail.com

Openingsuren

          Op afspraak

Leg je persoonlijke afspraak vast door bovenstaand formulier in te vullen of ons op te bellen.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Kinesist Brugge - Kinesist Oedelem - Mov
bottom of page